Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Alhas és csípőtáj körül jobb...

Alhas és csípőtáj körül jobb oldalon alul égő, illetve néha tompa vagy picit szúrkálódó fájdalom mi lehet?

Figyelt kérdés
fogok menni orvoshoz de már temetem magam, petefészekrák pl hasonló??? 2 hete tart de most erősödött az érzés, mert 4 napja egy iszonyú hajlongálós takarítós nap után nem bírtam felállni, annyira fájt 2 napig a derekam és ezután ez az alhasi fájdalom felerősödött kicsit. Nem vagyok benne biztos, hogy nem a vesémből sugárzik előre, nem iszom eleget az tuti. HA petefészek gond, akkor ez már nagy baj, hogy fájogat, igaz? Nagyon félek...

2014. ápr. 2. 10:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha a petefészek daganat miatt "fájogatsz",akkor már nem kéne azon tanakodni,hogy mi a bajod,mert már kiderült volna. Fájhat petefészek gyulladástól is,cisztától is,de akár az ovuláció miatt is,de a derékfájás is kisugározhat az alhasba. Nem tudom ugyan,hogy hány éves vagy,de a legkevesebb esélye petefészekráknak van.
2014. ápr. 2. 10:39
 2/2 anonim ***** válasza:
Kizárt, hogy petefészek rák, ammak már korábban is lettek volna tünetei, szóval nyugodj meg.
2014. ápr. 2. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!