Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Megint gombám van? Most múlt...

Megint gombám van? Most múlt el! Nem ég, nem viszket, nem piros csak büdi.

Figyelt kérdés
előző héten kedden voltam orvosnál, mert büdös (halszagú talán) és darabkás volt a hüvelyemen belül a váladék, meg kellemetlen érzésem is volt. Gombát állapított meg és Canestent irt fel, el is múlt minden tünet,de ma benyúltam és megszagoltam a váladékot és még mindig büdös és bár nem sok, de még mindig vannak belül fehér darabkák. A bugyimon ez nem látszik és ott ugyanolyan illatú mint régen, csak ha felnyúlok...lehet, hogy eddig is ilyen büdös volt csak eddig nem szagolgattam. Menjek el megint és dobjak ki megint közel 10.000 forintot a vizsgálatra ?:/
2014. ápr. 1. 21:26
1 2
 11/13 anonim válasza:
Tenyésztés!Azzal lehet normális diagnózist felállítani és kezelni a betegséget. Sajnos nagyon sok nőgyógyász ránézésre állapítja meg mi a baj, és szinte mindenre azt mondják gomba. Ezt a legegyszerűbb, mi meg dobáljuk ki a pénzt a sok semmit sem érő gyógyszerre. Esetleg még próbálkozhatnál valami hüvelyflóra helyreállító kúppal( lactofeel, vitagyn C), és ha ezután is fennáll, menj vissza.
2014. ápr. 2. 09:42
 12/13 anonim ***** válasza:

Valószínűleg bakteriális fertőzésed lehet.

A gombásnál sárga a folyásod.

2014. ápr. 2. 10:56
 13/13 A kérdező kommentje:
Én mondtam neki, hogy szeretném ha tenyésztést csinálna! Kb 3X elmondtam neki, de azt mondta, hogy nem kell , mert annyira egyértelmű, hogy gomba. /:
2014. ápr. 2. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!