Több mint 4 hónapja késik a menszeszem. Mit tegyek? Mitől?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 17 éves vagyok, es még csak most regisztráltam. Tavaly jött meg előszőr olyan nyár környékén, aztán 3hónap mulva megint. Azóta több mint 4 hónap telt el és annyira ideges vagyok, hogy mitőt nincs meg. Mit tegyek? nőgyógyászhoz, ha megyek lehet hogy kapnék fogamzásgátlót, de anya mondta, hogy nem engedné, hogy beszedjem.(még szűz vagyok) tanácstalan vagyok. Segiitsetek :(2014. ápr. 1. 19:19
1/12 anonim válasza:
nem is kell fogamzásgátló, ki kell vizsgáltatni hormonálisan rendben vagy-e. endorkinológushoz menj ez rá tartozik, nögyógyásznál kéne egy uh hogy szervileg rendben vagy-e. de a hormon problémára nagyobb az esély.
2/12 anonim válasza:
Fogamzásgátlót semmiképpen se engedd!!
3/12 A kérdező kommentje:
Uh vizsgálatom tavaly volt, es nem mutatott ki semmit.
2014. ápr. 2. 14:52
4/12 A kérdező kommentje:
Meg még annyi, hogy már pár éve fák időközönként a jobb/bal petefészkem :/
2014. ápr. 2. 20:55
5/12 anonim válasza:
Nőgyógyászati vizsgálat és endokrinológiai szakvizsgálat kell! Több oka lehet ennek a késésnek, a pajzsmirigy problémától a PCOS-ig.
6/12 A kérdező kommentje:
Már voltam endokrinológiai vizsgálaton. Semmit bem mutatott ki.
2014. ápr. 5. 15:23
8/12 A kérdező kommentje:
Hogy van-e vastagbél/vékonybél gyulladásom
2014. ápr. 5. 21:10
9/12 anonim válasza:
Akkor nem endokrinológusnál voltál, hanem gasztroenterológusnál. Az endokrinológus a hormonokkal foglalkozik.
10/12 A kérdező kommentje:
Növekedési hormont néztek endokrinológusnal
2014. ápr. 6. 07:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!