Miért maradt ki a menstruációm?
Figyelt kérdés
27.-én megjött (minimális mennyiségben)normál időben utána 28.-én is egy kicsit de tényleg kicsit és azóta egyáltalán nem vagyok az és most 31.-e van. Mitől lehet? Terhes nem lehetek mert nem élek szexuális életet egyáltalán.
köszönöm a válaszokat előre is!
16L
2014. márc. 31. 16:41
2/8 A kérdező kommentje:
És a hónapban még esély van arra hogy újra megjöjjön?
Úgy is normális, hogy már ez a 4.év szóval 12 évesen kezdtem el?
2014. márc. 31. 16:53
3/8 anonim válasza:
Nem látok bele a hormonjaidba, majd megjön, ha megjön. Még nem tinédzsareknél is van ilyen.
4/8 anonim válasza:
szerintem 4 év után annyira nem normális. nekem 5 éve van meg, de rendesen be van állva és mindig rendesen megjön. de a 2. 3. évben is csak napokkal volt eltérés a ciklusomhoz képest, ami normális. max egy hét volt. szóval szerintem a nőgyógyász a biztos...
17L
5/8 anonim válasza:
Lehet, hogy csak szimplán más lesz a ciklusod, nekem 18 évesen lett 35 napos az addigi 30 napos helyett.
6/8 anonim válasza:
Teljesen normális ez még a korodban.
Még csak ki sem maradt, csak nagyon kicsi volt!
7/8 anonim válasza:
Nincs ezel baj, majd később szabályosabb lesz.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2014. ápr. 1. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!