17 éves lány vagyok, nem voltam még senkivel, és használok tampont már elég rég (mini). Ma tettem be egyett, és mellette elkezdtem vérezni, kihúztam a tampont, és az is megvolt picit telve. Mi okozhatta ezt?
Nem mellette véreztél! Amikor felteszed az első tampont, amikor megjön, akkor a hüvely alsó szakasza is véres még, mivel lecsorog. A tampon amit feltettél, nem itatta fel az összes vért miközben feltoltad, ezért a tampon alatt maradt vér természetesen kicsorgott. Ekkor azt hitted, hogy átázott a tampon, kihúztad, de természesen nem ázott még át. Az a vér a hüvelyed alsó szakaszából jött, ne aggódj, nem máshonnan vérzel.
Én 12 éve használok tampont, de a mai napig előfordul ez velem is időnként. Nem minden egyes vérzéskor, de előfordul. Ne aggódj, minden oké!
:)
25/L
11:39-es vagyok. Ja és ez persze mindig előfordulhat, ha átázol, nem csak amikor az első tampont teszed be. A lényeg, hogy véres legyen a hüvely alsó szakasza, amikor beteszed a tampont. Érted a mechanizmust, ugye?
Én, ha tamponcsere után kis idővel jön egy pici vér, tudom, hogy ez van és ki sem húzom, mert tudom, hogy nem telt még meg, csak vére maradt alul, ami most jött ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!