Kb. mikor fog megjönni? (FONTOS)
Figyelt kérdés
sziasztok. mar vagy 1 eve van feherfolyasom.
es fel eve no a mellem.mostanába igen gyakran szokott faj.i a hasam.
es ugymond "hisztis" is gyakran vagyok egy ideje. szerintetek ez az jelenti hogy hamarosan megjőn ?? :) es ha igen kb mikor?
(tudom hogy 16 eves korig barmikor megjohet. amugy mar nagyon varom es tudom hogy egy csomo ember szerint addig jo ameddig nem jon meg. de az osztalybol mar 5 embert kiveve mindenkinek megjott az osztalybol es mar nagyon szeretnem hogy nekem is megjojjon.)
az ertelmes valaszokat elore is nagyon koszi.
12/L
2014. márc. 29. 20:21
1/7 anonim válasza:
A saját kérdésedet meg is válaszoltad!!!!!!!!!! Több ponton is!!!! Akkor??? Szerinteeeed????
2/7 A kérdező kommentje:
nem tudom ezért irtam ide! :(
2014. márc. 29. 20:47
3/7 anonim válasza:
De ezt mi sem tudjuk ez nagyon szervezet függő! Valszeg hamarosan de ki tudja?? A "jeleid "szerint nem olyan sokat! Első voltam megint!
4/7 anonim válasza:
Nekem 2,5 évig volt folyásom az első előtt, 3 éve nőtt a mellem.
Csók
5/7 anonim válasza:
1-2 éven belül, de mint tudjuk 17 éves korig ráérsz!
6/7 anonim válasza:
Amiket leírtál, annak alapján hamarosan megjöhet.
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. remélem tényleg hamar megjön.
2014. márc. 30. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!