Hasznalt az eu. Kaparas, nagyon kellemetlen volt?
Figyelt kérdés
mehnyalkaharya megvastagodasa ,es verzeszavarok miatt avasoltak.46 vagyok,felek tole,es hogy utana se rendezodik,es,hogy fajni fog.az irjon,aki mar esett at ilyenen.erdemes maganuton menni,kedvesebbek,vagy sima is jo?mennyit szoktak ilyen beavatkozas utan adni az orvosnak,ha adnak....minden tapasztalat erdekel,koszi.2014. márc. 29. 15:23
1/3 anonim válasza:
Ne félj. Én egyáltalán nem éreztem semmit, a tágítás picit kellemetlen volt, de nem fájt. Utána egy nap se kellett, hogy rendbejöjjek, másnap már jöttem-mentem. Nem magánorvosnál voltam, de mindenki nagyon kedves volt, le a kalappal előttük. (Budapest, Margit kórház) én nem adtam senkinek semmit, hiszen egy napot sem töltöttem ott.
2/3 A kérdező kommentje:
koszi. Venas injekciot adtak az altatashoz? Neked miert kellett elvegezni? Ha vesznek szovettant,az mennyi ido mulva lesz kesz?
2014. márc. 29. 17:21
3/3 anonim válasza:
Ha már szültél, akkor szinte semmit sem érzel, ha nem, akkor a tágítás fájdalmas, de a kaparás magában nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!