Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Canesten kombi.15 évesen...

Canesten kombi.15 évesen elszakítja a szűzhártyám az aplikátor?

Figyelt kérdés
Vagyis az aplikátort használva,mikor felnyomom kúpot,akkor a szűzhártyám el fog szakadni? Valaki használta már ilyen fiatal korában?
2009. dec. 17. 18:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért szakítaná el? Nagyon-nagyon ügyetlennek kell ahhoz lenni, hogy ennyitől elszakadjon.
2009. dec. 17. 18:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A szűzhártya nem egy áthatolhatatlan hártya: lyuk vagy lyukak vannak rajta, amin keresztül a menstruációs vér távozhat, és befér legalább egy ujjad. Az applikátor sem vastagabb, mint az ujjad, szűz lányoknak is befér.
2009. dec. 17. 18:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Előbb keresd meg az ujjaddal a nyílást. Az ujjad puhább. Talán jobb lenne az applikátort ki is hagyni.van akinek nagyon kicsi a nyílás, az nem használhat tampont.
2009. dec. 17. 18:15
 4/7 A kérdező kommentje:

már egyszer használtam tampont.

de nem kötelező az aplikátor használata? úgyértem azt hiszem a papírján azt olvastam,hogy újjal csak a terhes nők tehetik fel vagy akik már voltak terhesek,valami iylesmi.De akkor ezek szerint nemcsak ők?

2009. dec. 17. 18:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Rosszul értelmezted a mondatod. Fordítva. Terhes nők csak és kizárólag ujjal tehetik fel és nem pedig úgy van a mondat, hogy csak és kizárólag terhes nők tehetik fel ujjal. Nem ugyanaz a kettő.
2009. dec. 17. 19:26
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Inkább te is ujjal csináld, az biztosabb.
2009. dec. 17. 19:42
 7/7 anonim válasza:
100%
nem szakítja át.
2009. dec. 17. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!