Spirál mellett hogyan zajlik a menstruáció?
Figyelt kérdés
2009. dec. 17. 17:00
2/8 anonim válasza:
Ugyanúgy mint azelőtt. Nincs benne hormon tehát nincs ami befolyásolná. Leszámítva ha hormon spirálról beszélünk mert abban van hormon.
3/8 anonim válasza:
Ha amúgy is bővebb a vérzésed, akkor beszélj az orvossal, s tud adni olyat ami erre jó. Mert a z irritáció miatt általában bővebb.
Ha attól félsz, hoyg távozik a vérrel a spirál, akkor ellenőrizheted az ellenőrző szállal utána.
4/8 anonim válasza:
Sok nőne, erősebb, bővebb, fájdalmasabb tőle. Na, engem ez erősen visszatart a spiráltól. Én alapból nagyon rosszul vagyok és görcsölök menszesz közben, mi lenne, ha ez még tovább rosszabbodna... :-(
5/8 anonim válasza:
Van direkt olyan spirál, ami erre az esetre szolgál. Még csökkenti is.
6/8 A kérdező kommentje:
Mirenára gondolsz, vagy van olcsóbb is?
2009. dec. 28. 15:23
7/8 anonim válasza:
kb mikor lehet az hogy mesizek??
8/8 anonim válasza:
Az barátnőmnek van egy ismerőse és ő egyszer mesélte, hogy az anyujának spirál van és neki azóta olyan erős a menzesz, hogy ha berak egy super extra vagy nem tomm milyen tampont a legnagyobbat és mellette egy óriási pelenkabetétet, akkor bírj kb 2 órán át
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!