Lányok, nektek mennyi a vérzésetek? Mert az az érzésem, h nekem iszonyatosan kevés.
Figyelt kérdés
2009. dec. 17. 16:50
1/13 anonim válasza:
Ha erős, akkor egy napig kell 3 db minitampon. Amúgy elvileg egy is beszivjí az egész napit, délelőttől, este 11 ig...de akkor még férne bele...
kövi hónapban több picit..
de így is tart 6 napig:S
3/13 anonim válasza:
Nekem első két nap közepesen erős, utána már csak maszatolás van. Tart 3-4 napig. Cypromixet szedek, az csökkentette le a mennyiséget és az időtartamot is.
4/13 A kérdező kommentje:
Nekem is 5-6 napig eltart, de a mennyisége nagyon kevés, kb. a 3. naptól napi 1 mini tampon elég, előtte meg az 1. napon kb. 3 normál, utána a 2.-on 2 mini. De persze ezek sincsenek teljesen tele általában. Mennyiségileg nektek mennyi? Köszi!
2009. dec. 17. 17:06
5/13 A kérdező kommentje:
Ja, én nem szedek semmit.
2009. dec. 17. 17:07
6/13 anonim válasza:
Nekem 6 napig tart. Első nap 5 super plus, 2-3 nap 5 super 4-5-nap 3 super 6 nap 3 normál
7/13 A kérdező kommentje:
Hú, az jó sok(k)...
2009. dec. 17. 17:52
8/13 anonim válasza:
17:13:
hogy lehet neked ennyire sok? nekem a super plus kibírja fél napig a legerősebb vérzés idején is..
9/13 anonim válasza:
nekem az első 2-3 nap 1 max. 2 óránként kell cserélni a minit. de a 2. óra után már full teli van.
utána meg már csak nagyon kicsit
10/13 anonim válasza:
Nekem ált. 4-5 napig tart 1. nap kb 2 normál 2. nap 2 mini 3.nap 1 mini 4-5. nap 1-2 vékony betét. Szerencsés vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!