Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 12 évesen 35,5 kg? Hogyan...

12 évesen 35,5 kg? Hogyan tudnék hízni?

Figyelt kérdés

12 vagyok. 35,5 kg és 145 cm.Hogyan tudnék hízni?Nincs semmi mellem,csak a mellbimbó,viszont fáj.És még nem jött meg.

Az oszt.társam azt mondta h neki akkor nőtt meg a melle,mikor hízott.A másik osztálytársam szerint ha híznék pár kilót tuti mgjönne.Hogyan tudnék hízni?Legalább 3-5 kg-ra gondoltam.

2014. márc. 26. 12:33
 1/4 anonim ***** válasza:
12 évesen hova legyen melled kislány?? Sokan még el se kezdenek érni 12 évesen. Úristen hol tartunk ma. Egyél normális ételeket, húsféléket, zöldségeket, rizst, krumplit, azon nem fogsz tudni változtatni, hogy vékony alkatod van. Osztálytársad meg egy idióta barom, akinek halvány lila fingja nincs az emberi test működéséről. Ne ilyenekre hallgass, a jó ég áldjon már meg. Majd megjön a havid, ha megérett rá a szervezeted.
2014. márc. 26. 14:14
 2/4 A kérdező kommentje:
oké...
2014. márc. 26. 14:30
 3/4 anonim válasza:
Szia ,én 11 éves vagyok ,155 cm és 35 kiló ,én is hízni akartam de inkább elkezdtem sportolni és híztam 2 kilót.Szerintem sportolj és egyél normálisan
2014. ápr. 26. 03:51
 4/4 Executioner válasza:

1-es válaszolónak.

12 évesen már simán van 1 lánynak melle. Az eggyik osztálytársamnak viszonylag nagy is lett :D

12/F

2014. szept. 13. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!