Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől van ilyen folyásom?

Mitől van ilyen folyásom?

Figyelt kérdés
par napja sok folyason van es barnas nyalkas is mandula gyulladasom volt arra szedtem gyogyszert mondta az orvos hogy gombas huvely fertozesm is lehet de nem viszket meg semmi egyeb szuz vagyok 13 eves es aprilis 3. korul kell megjonnie nagyon meg vagyok ijedve hogy miert van ez kerlek segitsetek ja es ezek elott elkaptam egy fertozest kb 1 honapja de abbol rendesen kigyogyultam

2014. márc. 24. 17:14
 1/7 anonim ***** válasza:
45%
Ha viszket,gombás fertõzès,a mensi miatt ne aggódj,az nem befolyásolja nõgyógyász vok üdv::)
2014. márc. 24. 17:32
 2/7 A kérdező kommentje:
leirtam hogy nem viszket!
2014. márc. 24. 17:35
 3/7 anonim ***** válasza:
25%
Sokat olvastam!Csaknem gondolod komolnyan hogy elolvasom..:D,akkor visszaestèl,mèg nem gyogyiltalki teljesen.Ennek el kell mulnia,ès elis fog..udv #1
2014. márc. 24. 22:10
 4/7 anonim ***** válasza:
55%
Anyukádnak mindenképpen szólj!
2014. márc. 25. 06:14
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Semmi baj, a gyógyszer miatt van.

Valószínűleg a hüvelyflórád kicsit megborult.

Magától is helyreállhat, vagy patikában vegyetek helyreállítót.

2014. márc. 25. 11:12
 6/7 anonim ***** válasza:

Valószínűleg antibiotikumot szedtél. és a nagyokos orvos inkább ajánlott volna neked hüvelyflóra helyre állítót a majdani gombás fertőzés feltételezése helyett!

Gyógyszertárban lehet kapni vény nélkül.

2014. márc. 25. 11:39
 7/7 A kérdező kommentje:
koszonom! :)
2014. márc. 25. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!