Valaki használta már ciklus kitolásására a Norculut tablettát, ha igen mennyire volt megbizható?
Figyelt kérdés
Tapasztalatokat szeretnék a Norculut tabletta szedésével kapcsolatban, olyanoktól akik ezzel a gyógyszerrel tolták ki a menstruációjukat. Nem szedek fogamzásgátlót, most először lenne ilyenre szükségem.2014. márc. 24. 15:25
1/1 anonim válasza:
Javítsatok ki, ha tévednék, de ez vényköteles gyógyszer és ezt orvosi javaslatra lehet használni.
Ha pedig orvos írta fel erre a célra, akkor pedig az alapján csináld, amit az orvos elmondott.
Én szedtem ilyet, viszont nekem orvos írta fel és nem eltolásra, hanem vérzés meghozatalára, ami magától nem jött meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!