Lányok nektek mennyi idő allat várt rendeszeresé a menstruációtók?
hát én igazábol még csak 5 szőr menstruáltam szoval novemberben jött meg előszőr. szerintetek ha egy lány elevszti a szűzeségét akkor erősebb lesz a menstruációtok ? a válaszokat előre is köszönöm:)
13/L
Normálisan rendszeressé(napra pontosan) kb 2-3 év után vált, addig csak olyan kb.akkor jön meg volt.
Nem hinném, hogy erősebb lesz,ha elveszíted, csak kicsit bezavarhat a rendszerbe.
Mit értesz rendszeres alatt?
Ugyanis annak is rendszeres a vérzése, akinek nem napra pontos. Nekem soha nem volt napra pontos, 10 és fél éves korom óta menstruálok, most 26 éves vagyok. Nekem van egy időintervallum, ami nagyjából 22 és 30 nap között van és ekkor szokott minden hónapban megjönni a vérzésem.
És nekem onnantól fogva, hogy megjött, egyetlen hónapban maradt ki még kb. 11 éves koromban, de azóta mindig, minden hónapban megjött, tehát rendszeres.
És mikor elveszítettem a szüzességemet, utána sem volt más a vérzésem. Ugyanolyan volt.
hát hogy napra pontosan nem jön meg ??
mert most 2 nappal eljöbb jöt az előtt 1 hétel előbb
17 éves koromra, addig hónapok is maradtak ki többször is.
Orvosok szerint teljesen normális ez így.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!