Szeretnek fogamzásgátló tablettát felirtani, de nem tudom hogy mi szükséges hozzá?
El kell menni nőgyógyászhoz, tudom hogy vért azt vennie kell.
De azt nem tudom hogy lábam között kell matatnia, mert nem szeretnem. Tudom hogy idővel egyszer muszáj lesz de ha lehet akkor nem :) Mit fog mondani csinálni?:O köszi előre is
Pedig vizsgálat nélkül nem írja fel, remélem... Mert ha igen, akkor nem alapos doki és akkor jobb, ha nem bízol benne. Én is nemrég irattam fel először. Megvizsgált kézzel és ultrahanggal, vett vért, megmérte a vérnyomásomat, kikérdezett, hogy a családban volt-e trombózis vagy vérnyomásbetegség és ezenkívül egy hónapig mérnem kellett a hőmérsékletemet, hogy van-e rendesen peteérésem. Szóval ő nem adja könnyen:)
Egyik barátnőmnek vizsgálat és minden nélkül írt fel a doki és aztán 2 hét szedés után mehetett vissza másikért, mert annyira nem bírta a szervezete. Csak akkor már másik dokihoz ment, aki meg is vizsgálta.
Nem kellemes a vizsgálat, de a te érdekedben történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!