Anális szex után bedagadt a végbelem és a hüvelybemenetem?
Figyelt kérdés
Mitől lehet ez?2009. dec. 16. 00:14
1/4 anonim válasza:
10 perce olvastam el a kérdésed, de úgy döntöttem, hogy inkább nem mondok semmit, mivel szépet erre nem lehet. Ez talán attól van, hogy a végbeled nem arra találták ki, hogy szétbasszák, hanem, hogy üríts, am halottál a síkosítóról? ...
2/4 anonim válasza:
Talán mivel a sok análmániás hímet kivéve midnenki tisztában van azzal, hogy az análszex bizony kockázatos. Ahogy írták, azt a lyukat nem azért találták ki, hogy órákig egy bré állomásozzon benne, hanem azért, hogy üríts.
De inkább menj el orvoshoz.
4/4 anonim válasza:
csak a mellékhatásokat érzed, jó kis fertőzés! hüvelyben is? gratulálok! akarsz gyereket szülni később?
óvszer használata kötelező, lyukanként új gumi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!