3 hete nincs munkám és megőrülök! A stressztől késhet a mensim?
3 hét munkanélküliség után stresszelsz? Nem voltál a munkaügyi-központban? Nem kapsz álláskereső támogatást? Ne stresszelj. Még nem éri meg. Nekem 4 hónapig nem volt munkám akkor már ideges voltam. Most ha visszamegyek szülésről tök bizonytalan meddig leszek munkanélküli. Közben megszűnt a munkahelyem. A Húgom 1,5 évig nem talált munkát ő 3 hónap után kezdett stresszes lenni aztán majd nem depis.
Szóval fel a fejjel és keress valami munkát elfoglaltságot!
igen, kisebb idegeskedéstöl is. nekem az éretségim elött kellett volna megjönni, és miután levizsgáztam másnap már meg is jött.
amúgy én egy évig játszottam a háziasszony szerepet, egy szupi munkám volt, de külföldre költöztem a páromhoz ahol eséylem sem volt munkát kapni, anyagilag jól álltunk de hát akkor is. egy évig háziasszony szerepet töltöttem be, már a falat kapartam. most van munkám és tényleg tiszta depis lesz az ember munka nélkül.
Tapasztalatból mondom, hogy stressz esetén késhet, sőt! ki is maradhat!
Illetve, lehet az is, hogy amikor elkezd megjönni, pár napig barnás színű és kevés a mennyisége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!