Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen a fogamzásgátló tabi?

Milyen a fogamzásgátló tabi?

Figyelt kérdés
Sokat híztatok a tabitól? Milyen? Meséljetek róla, ki akarom próbálni, csak kiváncsi vagyok a véleményetekre. :)
2009. dec. 15. 14:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez nem ki akarom próbálni dolog, mint egy új divat... Hormontartalmú, tehát csak akkor szedd, ha muszáj.
2009. dec. 15. 14:15
 2/8 A kérdező kommentje:

Nem érted...

Azért akarom kipróbálni, mert már lassan 1 éve van barátom, és eddig gumival védekeztünk most már pedig szeretnék áttérni a tabira. Csak félek elkezdeni mert hallottam a mellékhatásokról. És arra lennék kiváncsi hogy kinek milyen, vagyis a tapasztalataitokra. :)

2009. dec. 15. 14:21
 3/8 anonim ***** válasza:

Meliane-t szedek 5 éve. Azért írta fel az orvos mert nagyon fájdalmas volt minden hónapban a menstruációm és már kicsit besokalltam tőle, hogy mindig egy lórugás adagú fájdalomcsillapítót vagy görcsoldó injekciót nyomnak belém.

A gyógyszertől most már pontos a mensim, nem fáj annyira és kevesebb a mennyisége. Híztam tőle néhány kilót, de nem bánom (176 centi vagyok, amikor elkezdtem szedni 56 kiló voltam...most már 62 vagyok :) de az összes akkori ruhám, gatyám jó rám, szóval nem tudom hova ment) :)

Van még konkrét kérdésed?

2009. dec. 15. 14:22
 4/8 anonim válasza:

Csak akkor kezd el szedni, ha folyamatos szexuális életed van. Gyógyszer, nem játék!

A mostani tabik már alacsony hormontartalmúak nem hizlalnak. Ez hülyeség hogy hízol vagy fogsz tőle.

De mivel nőgyógyász írja fel, úgyis felteszi majd a kérdést, hogy miért akarod szedni, megkérdezi az előéletedet, betegségek, gyógykezelések, gyógyszer szedés, allergia... stb..

2009. dec. 15. 14:22
 5/8 anonim ***** válasza:

Akkor úgy írd le a kérdést, hogy megértsük...

Amúgy akkor hízol tőle, ha többet eszel, arra meg oda tudsz figyelni, önmagában nem a tabletta hizlal, hanem hogy az étvágyad lesz nagyobb esetleg tőle, de az meg önuralom kérdése.

2009. dec. 15. 14:23
 6/8 anonim válasza:

Én Diane 35-t szedtem, de azt a sok pattanásom miatt írta fel a doki, de nem is szabad sokáig szedni, mert májkárosító, és sokkal nagyobb a trombózis veszélye.

3 hónapja szültem, akkor Azaliát írt fel, mert szoptatás alatt csak azt lehet. Mivel már nem szoptatok, így Yadine-t kaptam, eddig semmi problémám vele.

A menstruációmat rendbe tette, nem fájt annyira a hasam, és általában 5 napig volt meg.

2009. dec. 15. 14:26
 7/8 anonim válasza:

régóta Harmonet-et szedek és maximálisan meg vagyok elégedve vele. a súlyom se fel, se le nem ment, mióta használom

orvosi javaslatra váltottam a Gestomix-re, de ettől a közérzetem nagyon rossz volt és menszesz alatt sem voltam jól, ezért visszaálltunk a Harmonet-re->ismét minden rendben.

nagyon emberfüggő, h. melyik tabletta válik be. lehet, h. ki kell próbálnod 1-2-őt, h. megtaláld a számodra a legmegfelőbbet

2009. dec. 15. 14:47
 8/8 anonim ***** válasza:
3éve szedem a Lindínette 20-at, nos 16évesen kezdtem el, híztam 10kg-ot, de lehet amugy is hiztam volna nem tom :D, hiszen akkor fejlődik a test :D. nos ez mindenkinél más, hogy hogy hat rá a tai, van aki hízik van aki nem, van aki csak egyfajta tabitol hízik vagy mindtől.
2009. dec. 16. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!