Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikor fog megjönni a mestruácóm?

Mikor fog megjönni a mestruácóm?

Figyelt kérdés
Már elég fejlett vagyok, tehát lent is, és fent is, de még nem jött meg sosem. A legjobb barátnőmnek pedig 2 hónappal ezelőtt volt az első.És egyszer egyszer amikor fáj a hasam (nem mondtam neki semmi olyat, hogy lehet meg fog jönni) de ő már kezdi, hogy ne álmodozzak. Az osztályba már csak 2 lány van akinek nem jött meg és az egyik én vagyok. Remélem hamarosan nekem is megjön, merrt már 13 éves lány vagyok, a nyáron pedig 14 leszek.

2014. márc. 16. 07:16
 1/4 A kérdező kommentje:
Menstruáció* csak telóról vagyok. Bocsi a hibákért.
2014. márc. 16. 07:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Addig könnyebb az életed, amíg nem menstruálsz! Miért akarod siettetni?

15-16 éves korodig ráérsz vele. Bár nekem kezdődött volna olyan későn!:)

2014. márc. 16. 07:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Nyugi, eljön az :) Ne siettesd, vissza fogod még sírni ezeket a békés nyugodt éveket. Attól még nagylány vagy nyugi :)
2014. márc. 16. 07:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz azzal, hogy más lány már menstruál, mert senki nem tehet arról, hogy milyen ütemben fejlődik! Egy korán erő lány sem ér többet semmivel! Egyébként 16 éves korodig kell megjönnie az első menstruációdnak!
2014. márc. 16. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!