Mik a második menstruációnak tünete, jele?
Figyelt kérdés
Valami jelei amiröl tudom hogy megfog jönni..2014. márc. 13. 14:42
11/13 anonim válasza:
7-es
Gondolom tudja persze.Csak mivel a kérdező nem lehet több 13-14-15 évesnél nem így kellene neki válaszolni.
Még a végén összekavarodik.Mindennek van rendes elnevezése,mint ahogy a kérdező is kiírta miért nem lehet így hívni?
12/13 anonim válasza:
Nekem barna folyás volt es ne halgass az elsőre(valamilyen szinten igaza vam de mégsem) mert nem mindenkinek 28napos a baratn. Pl. Minden hónap 10. Jön meg neki na akkor 28 napos? Nem ! En nekem pl. Az elsőre rá 1 hónapra es 13 napra na akkor? Nem mindenkinek ugyan az! Fájhat hasad melled hátad fejed akár hányhatsz is. Sok minden lehet.
13/13 anonim válasza:
Nekem a második az teljesen pontosan egy hónappal később jött, aztán a harmadik két hónapot késett.. :) Ilyenkor még össze-vissza fog megjönni.. Én olyan vagyok, hogy már előtte nap este kicsit rosszul érzem magam, meg aznap nem tudok meglenni fájdalomcsillapító nélkül, de ismerek olyat, aki meg sem érzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!