Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit jelent az, hogy fehér folyás?

Mit jelent az, hogy fehér folyás?

Figyelt kérdés
Lécci válaszoljatok, mert most már tényleg nem tudom! Valaki azt mondta, hogy azért mert az azt jelenti hogy nemsokára megjön, de volt olyan is aki azt mondta, hogy azt jelzi, hogy egészségesek vagyunk. Na most akkor mit is jelent? :S
2009. dec. 14. 16:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha egészségesek vagyunk, akkor nincs fehér folyás, csak az a természetes nedvesség a hüvely kiszáradása ellen. A fehér folyás azt jelzi, hogy meg fog jönni az első menzesz.
2009. dec. 14. 17:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ha több a fehérfolyás az azt jelzi, hogy hamarosan megjön, de mindenkinek van fehérfolyása, ami azt is jelenti, hogy egészséges, mert tisztul a szervezete rendesen, egy természetes folyamat, mint ahogy a nyálad is termelődik :) De persze vannak betegségek is amikor előfordul ilyen folyás, de az színben, szagban, állagban eltérő és észrevehető, hogy nem normális.
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem is van,és volt:D

Hát nekem azt mondták hogy nemsokára megjön,annak a jele.

És 2 évig ez folyt,és nemrég jött meg az első mensturáciom:D

4/6 anonim válasza:
én nekem még nem jött meg de ma nagyon sok volt és már fáj és azt mondták hogy nemsokára megjön 5-ess vagyok
2010. jan. 16. 22:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Az kb olyan, mint mikor az orrod folyik
2014. aug. 7. 23:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Úgy tisztulunk
2014. aug. 7. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!