Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha Valakinek nemiszervi...

Ha Valakinek nemiszervi szemölcsei lettek, viszont a cytologiai eredménye P2 akkor azok Nem hpv szemölcsök? 25/L

Figyelt kérdés
Ambulancián voltam, 2 ecseteléstől elmúltak.

2014. márc. 12. 07:13
 1/5 anonim ***** válasza:
És milyenek lennének?
2014. márc. 12. 07:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Én nem értem, hogy miért nem ott kérdezted meg, hogy ez mit jelent. Elárulom neked, hogy itt senki nem fog neked jó választ adni, ha csak nem orvos vagy orvostanhallgató...
2014. márc. 12. 11:53
 3/5 anonim ***** válasza:

Mire gondolsz konkrétan? Apró pici duzzanatok? Nagykiterjedésű csüngő valamik?

Ez utóbbi az un. condilóma, amit okozhat a hpv. De ha Neked ilyened nincs, ami egyébként igen jól látható, akkor az orvos ezért nem szólt. A pici duzzanatok, vagy sárgás csomócskák nem befolyásolják a kenetet. A hpv igen.

2014. márc. 12. 15:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is vannak pici puklik a hüvelyemben, ill. Egy hosszúkás vmi. Az orvos szerint condyloma, amit hpv okoz. Igaz a hpv tesztem és a rákszűrésem is negatív, de 4orvos szerint is az..sajnos.De én nem kaptam immunerősítőt, és ez furcsa.. már 1üveg condylinet elhaználtm és írt újat, met nem múlt el. Ennek már leg.5hónapja,ez oké?
2014. márc. 29. 19:36
 5/5 anonim válasza:
Nem szeretnélek megijeszteni,de sajnos mivel engem sem nyugtat senki,és ez így van,én most nyáron lesz egy éve,hogy benne vagyok,fél éve küzdök orvosokkal,eddig senki nem fedezte fel a szemölcseimet,én magam ismertem fel a helyzetet,amire Condiline.t írtak fel,eltűnni látszik,ugyan viszket és csíp,mint előtte,a neten történő olvasás után az estek 90%-ban ha nem tööbb,az ecsetelés eredménytelen.Ebben az esetben fagyasztás,lézerezés,égetés szokott következni.Sajnos így kell bemenned és közölnöd a dokival ez következzen,hiszen magától nem valószínű fogja mondani.Körzeti de még magán sem nagyon.Tapasztaltam :-(
2014. jún. 26. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!