Nemertem, hogy is van ez a szamolas hogy mikor kell megjonnie?
Az előző 2 menstruáció m között 33nap telt el ha most elkezdek számolni hogy mondjuk megint 33nap telik el akkor holnap vagy holnap után kell megjonnie, de még semmiféle jelét nem érzem.. viszont az vettem észre hogy ugyan ennél a két vérzésnél 13.án lett vége a menzeszemnek. Lehetek esetleg terhes?
17/L
A vérzés első napjától kell számolni a ciklust a következő vérzés első napjáig terjedően. Tehát ha valakinek ma megjön és 28 napos ciklusai vannak, akkor neki legközelebb mától számítva 28 napra kell megjönnie.
De igazából nem mindenkinek minden hónapra napra pontos. Nekem sem volt soha az. Nekem általában rövidebb ciklusaim vannak, mint az átlagos, nekem 23-25 napra szokott megjönni. Így 23 napra mondjuk már számítok, hogy megjön, de van, hogy 25 napra jön meg. De volt már olyan is, hogy 30 napra jött meg. Tehát nekem sosem volt napra pontos, 22 naptól már volt 30 napig terjedően minden, de minden hónapban megjön, szóval havi szinten rendszeres.
És hogy lehetsz-e terhes? Ha élsz nemi életet és nem védekeztél vagy nem megfelelően, akkor természetesen lehetsz. Ha nem jön meg a szokásos 33 napra, akkor lehet tesztet csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!