Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hüvelygyulladásra jó lesz a...

Hüvelygyulladásra jó lesz a Vitagyn hüvelykrém?

Figyelt kérdés

Itt az oldalon olvastam hirdetésben, máris megvettem. 1hete voltam gyógyszert felíratni, meg betegség miatt hiányoztam iskolából, így nem merek többet hiányozni, meg több féle igazolást mutatni az osztályfőnökömnek, mert biztos vagyok benne, hogy azt hinné, hogy lógtam, pedig nem.

Szóval ég, meg érzékeny a hüvelyem, ahogy ülök, érzem, hogy kellemetlen. Meg szexnél is hamar "elfárad", érzékennyé válok.

Gyulladásra gondolok.

Ez csak jó lesz rá. Vagy hülyeséget csinálok?:S

Anyukám is mondta, hogyha nem lesz jó, akkor dokihoz megyünk. De hátha.. Szerintetek?

L18

2009. dec. 14. 15:04
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
A pinagyulladás nem gyógyítható, le fog száradni.
2009. dec. 14. 15:24
 2/6 A kérdező kommentje:

"Kössz" a választ! Idióta..

Tehát? :)

2009. dec. 14. 15:53
 3/6 anonim ***** válasza:
21%
Ha gyulladásod van, arra nem elég a krém. Az csak a külső nemi szervek gyulladását csökkenti. A probléma a hüvelybe van, így kúpot is kellene szedned a gyógyuláshoz.
2009. dec. 14. 22:57
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ja am én meg lesz.nám h mit gondol az osztályfőnököm, igazolásom van, és az egészségem sokkal fontosabb.
2009. dec. 14. 22:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Én írtam ki a hírdetést :D nem mertem kipróbálni, nah milyen? :)
2009. dec. 16. 17:02
 6/6 A kérdező kommentje:

nah szép vagy. Olyat szokás hirdetni, amit már hasznát is az ember és jól bevált, vagy tévedek? Okostojás

kipróbáltam 1 alkalommal aplikátor nélkül. Nem vettem észre rossz tünetet, idő is telt el azóta, most nem érzem azt amit akkor éreztem.

Írjakot itt járó emberek! Saját tapasztalatokat ! Otthoni praktikákat!

2009. dec. 17. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!