Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Probléma lehet az egyszer...

Probléma lehet az egyszer kevés máskor sok menstruáció?

Figyelt kérdés

Kb. egy féléve egyik hónapban nagyon sok vér jön ( rengeteg, nagyon görcsöl a hasam is és gyakran elájulok vagy szédülök) a rá következő hónapba pedig szinte semmenyi, csak este látok egy sötétbarna (alvadt vér) színű foltot a bugyimban. Ez normális?

Orvosnál még nem voltam mert nincs más panaszom/tünetem és engem nem is zavar, mert így legalább kiszámítható.

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2014. márc. 11. 16:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Semmi baj de az az elájulás az nekem nem tetszik amit ott leírtál...
2014. márc. 11. 16:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Azt hittem az normális, ha sok vért veszít az ember, ezért nem foglalkoztam vele!
2014. márc. 11. 16:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Nemtudom mennyi idős vagy, de szerintem fogamzásgátlót fog írni a doki. Mióta szedem nem görcsölök és alig vérzek.
2014. márc. 11. 17:08
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Eszedbe ne jusson fogamzásgátlót szedni és fejlődő szervezeted hormon háztartását megzavarni!
2014. márc. 11. 17:31
 5/5 A kérdező kommentje:
Régen szedtem fogamzásgátlót, de abbahagytam, előtte nem volt ilyen gondom és utána se sokáig, csak most jött elő. Nem akarok újra szedni, kardiológus szerint nem tenne jót, ő ajánlotta, hogy ne szedjem. Azért köszönöm a válaszokat, akkor megnyugodtam, hogy ez normális!!!
2014. márc. 11. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!