Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruáció zavar korábban...

ThePuruttya kérdése:

Menstruáció zavar korábban jött meg baj?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és lenne egy olyan problémám hogy februárban 1 év után lefeküdtünk a barátommal használtunk gumit és lyukas sem volt. A havim be volt állva 27. ére már lassan 2 éve és most februárban 14. én jött meg ezzel lehet valami probléma?

2014. márc. 10. 20:48
 1/4 anonim válasza:
nem hiszem.. :)) szerintem nyugodtan megnyugodhatsz :)) ha nem történt semmi furcsa váratlan akkor nem kell parázni :P
2014. márc. 10. 20:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm és ez nem utalhat esetleg terhességre? Hallottam olyat, hogy terhesség alatt ugyan úgy menstruált valaki.
2014. márc. 10. 20:52
 3/4 anonim válasza:
Nem hinném, hogy terhes lennél, néha van olyan, hogy előbb vagy később jön meg. Szerintem nincsen semmi baj, de ha nem tudsz megnyugodni akkor vegyél egy tesztet. :)
2014. márc. 10. 20:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Kicsit soknak tűnt ez a 13 nappal hamarabb megjövetel.
2014. márc. 10. 21:01

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!