Milyen megelözési módszereket használtok v ismertek a candida ill más hüvely hüvely ellen?
nagyon fontos lenne, mert visszatérö fertözéseim vannak:S én grapefrut cseppet iszok meg anti candida teát..
elöre is köszi a válaszokat!
a kérdésböl lemaradt a fertözés,tehát "hüvely fertözés ellen"
elnézést:S
Én láttam már, sztem bioboltokban lehet kapni, meg esetleg patikákban. A neve Anti-candida tea. Fekete a tasakja. Hasonló a csomagolása, mint a körömvirág teának, annak zöld, ennek meg fekete.
Remélem tudtam segíteni.
igen, ez a neve h anti candida
nem fekete,inkább sötét barna a tasakja és van rajta 1 fehér matrica a sas patikában lehet kapni ott olcsobb 600ft, gyogynövényboltokban 800ft
Fehérneműt fertőtleníteni, nem csak mosni.
Lactacyd sokkal jobb , mint bármelyik más intim mosakodó, szerintem a fertőzések megelőzésében és gyenbe fertőzések helyreállításában is sokkal jobb.
Candida diéta
épp hogy a Lactacyd nem jó, mert 5,2 a ph-ja és az magas, míg a hüvelyé 3,8-4,2között van. A Nivea a jó ami 4,5ph-jú
És ez az Anti-Candida tea milyen, filteres vagy le kell szűrni? napi hányszor kell inni? Mióta szeded? Ezek szerint akkor nem vmi hatásos :(
én is a niveát használom és sokkal jobb minta lactacyd! nekem a lactacydtol mindig előjött!
amiota a niveát használom és iszom ezt a teát,mega grapefruit cseppeket, azota hál' istennek nem jött ki,(4hete)és sztem hatásos..bár majd a köv menstruácio után kiderül.
A tea nem filteres, hanem le kell szűrni és napi kétszer kell inni és ne hidegen mert ugy nagyon rossz ízű, én langyosan ajánlom=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!