Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Segítség! Hüvelybe nyilalló...

Segítség! Hüvelybe nyilalló fájdalom. Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tegnap este vettem észre, hogy rövid ideig fájdalom nyilall a hüvelyem és a végbelem környékébe, és görcsöl is a hasam. Ritkán jön elő, de akkor elég kellemetlen. Az utóbbi hónapokban puffad is az alhasam. Nagyon stresszes időszakban vagyok, emiatt időnként (nagyon ritkán fordul elő) sokat kell mennem pisilni, de ez kb félnapig se tart, és sok vizelet is jön ilyenkor. Emellett meg kell említsem, hogy elvileg jövő hét hétfőn-kedden jön meg a vérzésem, pontosan tudom, ugyanis szedek fogamzásgátlót. Nem hánytam ki a tablettát,hasmenés se volt, nem szedtem antibiotikumot, csak hébe-hóba ittam 1 bögre kakukkfű teát, és lefekvés előtt néha vettem be Valerianát. A gyógyszert este 8-9 közt veszem be, a teázást és a nyugtatót is igyekeztem legalább 3-4 órával hamarabbra/későbbre tenni, mint a gyógyszerbevételt.

Mitől lehetnek ilyen panaszaim? Nagyon félek, hogy valami komoly okozhatja. Lehet terhesség is?

(Elmegyek orvoshoz a héten, csak érdekelne mit tippeltek.)

2014. márc. 10. 11:28
 1/1 anonim ***** válasza:

nekem is szokott ilyen lenni peteérés környékén,van hogy gyenge,de ma reggel pl olyan alhasi (nyilaló)fájdalmam volt,hogy mindenhol éreztem kb...

lövésem nincs mitől lehet,nemsokára megyek rákszűrésre,én is rákérdezek.

de majd írd meg mit mondott a doki,jó?:)

2014. márc. 10. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!