Scorpioon kérdése:
Talpszemőlcs gyógyítása hogyan?
Figyelt kérdés
édesanyámnak talpszemolcse van. voltunk orvosnal is minden szert kipróbált, de egyszerűen semmi nem valt be. ha valaki valami módon tudna segíteni a mutheremnek légyszíves írjon. köszönöm. FONTOS!!! SOS!! Már eléggé fáj neki2014. márc. 9. 21:08
1/3 anonim válasza:
Nők egészsége témában írod? Az igen.
Látom, a helyes ékezet kiválasztásával is hadilábon állsz.
Ja, amúgy a kisbaltát ajánlom, vagy a reggeli vonatot.
2/3 A kérdező kommentje:
ki a tököm vagy te hogy édesanyámat gúnyold? ha valami bajod van velem gyere és verjél meg te gyökér!! ilyen hülye gyereket még nem láttam. édesanyám nevét a szádra ne merd venni
2014. márc. 10. 20:53
3/3 anonim válasza:
Sóhaj.
Te tényleg olyan 13 éves lehetsz, vagy annak az értelmi szintjén vagy.
Az eredeti kérdést illetőleg pedig szerintem az Immunrendszer, fertőzések kategóriába írd inkább, mert ez még mindig nem nőgyógyászati probléma. Szerintem a szemölcsprobléma inkább oda való, és talán konstruktív választ is kapsz, nem pedig egy szegényes lelkivilágú troll fog veled szívózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!