Pont a ballagásomra kell megjönnie a menstruációmnak. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kiszámoltam, és pont június 13-ra kell megjönnie.. Nagyon gáz lenne ha "csörögne" alattam a betét, ugyanis szoknyában leszünk, a tampontól meg egy picit tartok mert még szűz vagyok és nem használtam. Mit tegyek? Pánikba estem..:(2014. márc. 8. 21:41
11/21 A kérdező kommentje:
Abban reménykedem hogy az előtte levő hónapokban késni fog, vagy hamarabb fog jönni, és akkor pár nappal talán elcsúszna.. Még nem rendszeres
2014. márc. 8. 22:33
12/21 anonim válasza:
Akkor fõleg nemkell agôdni,bárgy lesz jó lesz,itt bizony nagy esèly van rá(igy hogy nemrendszeres) hogy kèssen,vagy siessen,ne gondolj rá,mostmár megnyugodhatsz!Holnaptolkezdve gyümölcs,es jolesz!Tessèk pihenni mostmár!:)Kolompár Dr.
13/21 anonim válasza:
Jajj, te... Március van. Júniusig még bármi történhet, fiatal vagy, összevissza is megjöhet, ne problémázz ezen. Rendkívül nagyon biztos, hogy nem te leszel az egyetlen lány, aki pont aznap fog menstruálni; és nem lesz síri csend, ezért senki nem fogja hallani, hogy "csörög" a betéted (nem hallatszik ki, csak szeretjük ezt képzelni). Szólni fog a zene, lesz műsor, és a szülők, barátok és üzletfelek beszélgetése olyan morajlássá fog válni, hogy a fejed is belefájdul, ilyen zajban senki nem vesz észre semmilyen betétet :)
14/21 anonim válasza:
Biztos nem csak Te leszel az egyetlen, aki akkor menstruálni fog. Senki nem fogja fülelni a Te betéted zörgését.
16/21 anonim válasza:
Ja, azt nem figyeltem hogy június, bocs. Akkor még ne kezdd el. A lepontózóimnak meg üzenem, hogy használ, úgyhogy nem kell játszani az agyukat.
17/21 anonim válasza:
nem tudom milyen betétet használsz hogy csörög meg látszik???? Egyébként feszes bugyi alatt végképp nem tud csörögni. Én always silk touchot hazsnálok az olyna mitnha pamut lenne és egyáltalán nincs hangja, probáld ki.
18/21 anonim válasza:
Az OB mini szüzeknek is felmegy,arra az """eszes""" Kolompár uraságra meg ne hallgas..:)
19/21 anonim válasza:
azért nem mindnekinek emgy fel a mini, nekem sem ment amig szűz voltam és ismerek több nőt aki szintén igy volt. Van akinek meg simán megy. meg lehet probálni de ha nagyon nem megy nem kell eröltetni. én is sokszor probáltam de nem ment. Mondjuk a szüzességemet sem könnyen vesztettem el. Sok probálkozás volt már ami midnig fájt és a nögyógyász mégis közölte hogy még ép a szűzhártyám. Ig ynme is tudom pontosan mikor szakadt át...:)
20/21 A kérdező kommentje:
Egyébként a ballagásom szuper volt, betétet használtam és egyáltalán nem érdekelt hogy megvan, rosszabbra számítottam :D
2014. júl. 30. 11:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!