SOS mit tegyek? Nem szűnő szélgörcsök! :S
Figyelt kérdés
Ez a világ legundorítóbb dolga, de nem tudok mit tenni ellene! Nem szűnik meg, folyamatosan feszengek, és egyre kellemetlenebb az egész! 16 éves lány vagyok, könyörgöm, fúj....!!
Nem hiszem, hogy az étrendemmel van a baj, nem is eszek olyat, amitől nagyon menne a "szél"... Van valami használható ötletetek? nagyon fontos lenne, én nem akarok ilyen lenni........ :,(
2014. márc. 7. 20:46
1/6 anonim válasza:
Nem eszel sok rágót?
Nekem is hasonló bajom van/volt, és tök nehezen jöttem rá, hogy az a gond, hogy "megeszek" (persze nem nyelem le) napi 70-80 darab rágót is. :D
3/6 anonim válasza:
4/6 anonim válasza:
Valami erős probiotikumot szedjél pár hónapig.
5/6 anonim válasza:
Menj orvoshoz. Az, hogy undorító, felfogás kérdése. Természetes emberi dolog.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi az ötleteket :) Hát, az, hogy orvoshoz menjek, nekem nagyon neccesnek tűnik :/ még az ajtó elé leülni is félnék....
2014. márc. 11. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!