Hogy kell megnézni saját magunknak, hogy van e csomó a mellben?
Figyelt kérdés
2009. dec. 13. 16:50
1/5 anonim válasza:
Mindig menstruáció után kell nézni és személyes tapasztalatom szerint tanácsosabb zuhany alatt, mikor tusfürdős vagy, mivel úgy rendesen tud csúszni rajta a kezed és könnyebb kitapintani. A lényeg az, hogy óvatosan húzd végig a kezedet és véletlenül se nyomd erősen. Ha fájdalmas csomót éreznél óvatos érintés hatására is, akkor tanácsos felkeresni egy nőgyógyászt.
2/5 A kérdező kommentje:
Szóval csak húzzam végig a kezemet a melleimen? Nem kell nyomkodni? Mintha simogatnám, vagy kicsit nyomjam is össze?
2009. dec. 13. 17:45
3/5 anonim válasza:
Amikor fürdesz kend be szappanal vagy tusfördővel és lazán kezd el simogatni.. én is így találtam meg egy csomót ami ciszta volt.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek!
2009. dec. 13. 19:28
5/5 anonim válasza:
nekem néha picit fájnak a melleim és feszitenek.ugye az nem baj? anyum azt mondta hogy azért mert nőnek! szóval fejlődöm...más is mondta, hogy szokott neki fájni! 15 múltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!