Terhes lehetek?
Figyelt kérdés
A barátommal medencében pettingeltünk. Konkrétan közösülés nem történt, de közel volt hozzám mikor elment a vízben. (klóros, vegyszeres, 30°C-os víz kb)Ez volt február 9.én. 18.-án kellett volna megjönni, de csúszott vagy 1-2 hetet. Az is közrejátszhatott szerintem a késésben, mert vizsgáztam, és sokat stresszeltem emiatt(is). Menstruáció előtt egy nappal elkezdett fájni az egész derekam és a hasam alja(múlthéten szerdán, majd csütörtökön másnap megjött). Rendes volt a vérzés, maximum 1 nappal volt rövidebb mint általában. Elmentem a háziorvosomhoz, vizeletemet megnézték, ami negatív lett. Ő kérdezte, hogy voltam e együtt a barátommal, és elküldött nőgyógyászhoz, ultrahangra.. Hány százalék esélye van a terhességnek?2014. márc. 4. 18:11
1/4 anonim válasza:
50%, azaz VAGY terhes vagy, VAGY nem.
De nem túl valószínü.
2/4 anonim válasza:
Nem hinném, hogy a aperma "felmászott" a méhedbe :)
3/4 anonim válasza:
Nagyon remélem, hogy nem valami nyilvános fürdőben, uszodában történt az eset!
4/4 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy már kb lassan 1 hete fáj a hasam és a derekam/vesém körül. Tegnap múlt el, de olyan érzésem van, mintha meg akarna jönni.
2014. márc. 4. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!