Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kb. mennyibe kerül egy nőgyógy...

Kb. mennyibe kerül egy nőgyógyászati szűrés? És mennyi, ha bajom is van?

Figyelt kérdés
2008. júl. 22. 12:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

ez elég változó 5000-10000 ig kb. ha bajod van nem kell plusszt fizetni. ha nem megoldható egy gyógyszeres krémes kezeléssel (ezeket neked kell kiváltani) akkor korházba utal ami ingyenes.

ha nincs pénzed nem kell magándokihoz menni. menyj el az esztk-ba vagy nö védelmi központba. ott is ugyan azt mondják mint a magán dokinál csak sokat kell várni. (igaz én volt hogy 3 órát vártam magán dokinál is pedig idöpontom volt)

2008. júl. 22. 12:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az én nőgyógyászomnál 6000 Ft a szűrés és a kezelés is. Ha komolyabb a kezelés, akkor gondolom mindenhol drágább.
2008. júl. 22. 12:57
 3/5 anonim válasza:
100%

Ez attól függ,hogy kihez szeretnél menni es hol!?Ha Pest.. az dragabb, ha videk az vmivel olcsobb..de ez terület válogatja.Ha magán orvoshoz, akkor a vizsgalat, olyan 5000 Ft, rákszűrés + 1000 Ft, tehat olyan 6000 Ft, evente, vagy fel evente, kinek mennyire fontos !SZTK rendeles, azt nem tudom, mert oda sosem mentem, de az elvileg TB-ből megy, az ingyenes..csak lehet a szűrésért kell csak fizteni! En fel evente megyek ellenorzesre, evente rakszuresre..es megnyugtato, es erre nem sajnalaom kiadni ezt a penzt, mert ez a mi egeszsegunk a legfontosabb !

Sok szerencsét

2008. júl. 22. 12:58
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ!...és az ilyen sztk-s rendelés az hol van? kórházak? (Bocs a sok kérdésért, de most mennék elsőnek...)
2008. júl. 22. 13:16
 5/5 anonim válasza:
100%

Szolnoki vagyok, ott magánrendelésnél (legalábbis ahova én járok) 5000 ft az első alkalom, mikor "csak" megvizsgál, és később a többi ilyen vizsgálat, azaz a kontroll már csak 3000ft. Receptfelírás 1000ft, rákszűrés 6000 ft.

Sztk-ban van ingyenes nőgyógyászati vizsgálat, akkor mész oda amikor akarsz. Kórházban is van (ingyenes), de ha jól tudom, oda csak beutalóval lehet menni. (Ebben az egyben nem vagyok 100%-ig biztos.)

2008. júl. 22. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!