Székrekedés miatt vérzés?
Szerintem addig erőlködtél míg fel nem szakadt egy kicsit...
Kávézz,vagy egyél össze mindent:)
jajj,gyógyszert vehetsz?
Nekem a guttalax az segít és az csak székletlágyító!
Elég undorítónak for látszani, amit most leírok, de nekem is egy orvos ajánlotta. :) Szóval amikor már majdnm 1 hete nem tudtam kakilni, azt tanácsolták, hogy ha érzem az ingert, akkor egy kis zacsiz húzzak az ujjamra és nagyon óvatosan segírtesm kiszabadulni a már szinte "megkövült" kakit, ami ilyenkor a vérzést okozza. Én használtam egy kevés baba olajat is :) és néhány perc próbálkozás és undorkodás után, meg is született az eredmény. :) Nála már a beöntést ajánlotta a doki, amit nem nagyon akartam bevállalni. Szóval, ha nem lehet gyógyszert szedned ... :))
Bocsi mindenkitől, ha megbotránkoztattalak volna benneteket, de ami fáj az fáj, és jó ha van rá "gyógymód".
Utolsó: ez nekem is sikerült régen, próbálkoztam ezzel is, de nem jött össze.
Az uborka+tej kombináció csak ma reggel hatott. Úgyhogy túl vagyok rajta, hála a jó istennek.
Köszi a tanácsokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!