Miert van az hogy a nedvesseg a puncimra raszarad, pedig furdok mindennap es megis mitol van ez?
Figyelt kérdés
2014. márc. 1. 22:07
1/9 A kérdező kommentje:
Huvelyi nedvessegre gondolok
2014. márc. 1. 22:12
2/9 anonim válasza:
Túl sok nedvet termel a hüvelyed? Tisztasági betétet használsz? Orvost kérdezted már a dologról?
3/9 A kérdező kommentje:
Lehet hogy tul sok nedve termel a huvelyem. Orvossal meg nem beszeltem es igen elkezdtem hasznalni betet
2014. márc. 1. 22:20
4/9 anonim válasza:
Ha tényleg túl sok és zavar is, akkor lehet érdemes lenne megemlíteni a dolgot egy dokinak (ha máskor nem, amikor valami kivizsgálásra vagy szűrésre mész be).
5/9 anonim válasza:
Mióta van így? Hány éves vagy? Nekem 11 éves korom óta van fehérfolyásom (mert ez a neve), és bár nincs semmi betegségem, viszonylag nagy mennyiségű, zavaró tud lenni néha. De tisztasági betéttel elvagyok. Semmi baj, ha nem büdös, nem sárga-zöld, és nem viszketsz. :)
6/9 anonim válasza:
Ha hirtelen lett és tartósan nagyon sok, az is lehet gond, még akkor is, ha más tünet nincs.
7/9 anonim válasza:
Minden nőnek van fehérfolyása, csak a szerencsásebbnek szinte alig, a másiknak meg sok (állandóan kell a bugyiba tenni "nedvszívót".
8/9 A kérdező kommentje:
Itt nem a feherfolyassal van a gond mert az marvan 11eves korom ota hanem azzal van a baj hogy raszarad ugy mond de nincs szaga es nem is budos szoval nincs fertozesem. Egyebkent 19 vqgyok
2014. márc. 2. 13:16
9/9 anonim válasza:
Akkor nincs gond, csak le kell mosni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!