Mit gondoltok erről?
A menstruációm nagyon erős alhasi görccsel, szédüléssel és rosszulléttel jár. A háziorvos azt tanácsolta, hogy keressem fel a gyermeknőgyógyászatot, valamint felírt 2 gyógyszert(Apranax, Maltofer Fol).
Hozzátette, hogy ne ijedjek meg, ha netalán fogamzásgátlót írna fel a nőgyógyász, mert szerinte ez egy kicsit helyrehozná a hormonháztartásomat (vagy valami ilyesmi)
Szerintetek mennyi ideig kellene szednem, és milyen hatással lenne rám? A fogamzásgátlónak vannak bármilyen következményi?
Még csak 15 éves vagyok, és őszintén bevallva egy kicsit félek ettől az egésztől :S
Kérlek, hogy minél hamarabb válaszoljatok:)
Előre is köszönöm!
Én nem tanácsolnam a fog.gatlot. Az a baj vele, h nem meggyogyitja a bajodat, hanem elfedi, amint abbahagyod a szedését, visszatér minden. Emellett 15 évesen nagyon sok kárt okozna a hormonjaidban.
Mindenkire máshogy hat: lehet te birnad, anyud nem vagy fordítva. Próbáld ki a másik kettőt, de sztem a fog.gatloba ne menj bele.. Látogass el másik orvoshoz is, hátha ő mást ajánl.
Én 26 éves létemre most kezdek majd először fogamzásgátlót szedni és be vagyok tojva szó szerint. Mellékhatásoktól, egyebektől.. Azt mondtam, sose fogom szedni, de annyira nem akarok még második babát, hogy rászántam magam.
Beállok azok táborába, akik nem ajánlják..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!