Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan tüntethetném el a...

Hogyan tüntethetném el a narancsbőrt?

Figyelt kérdés

Durván narancsbőrös a hátsóm és szeretnék tenni ellene.

Olvastam, hogy a futás jót tesz, viszont a bokaproblémáim miatt az orvos eltiltott tőle, szóval csak mindenféle fenékgyakorlatokat végzek és biciklizek, ezek segít valamit?

Sajnos rendszeresen ezekre sincs időm a tanulás miatt, csak hetente 2-3 alkalommal.

Illetve ügyelek rá, hogy sok vizet igyat. Cukros és zsíros ételeket nem fogyasztok, csak nagyon ritkán.

Mit tehetnék még? Kérlek segítsetek, a strandszezonra szeretném, ha halványodna valamit...

Csak normális válaszokat!

18/L

2014. márc. 1. 19:43
1 2
 11/12 fGhw39-84th ***** válasza:

"Akkor hogy magyarázod azt h nagyon sok vékony lányon is ott fityeg a naracsbőr?"

Attól, mert egy lány vékony, attól még lehet zsíros. Tudom, hogy ez most meglep, de az edzetlen csajok izomtalan girhes teste zsíros, és ettől narancsbőrük van. És hülyeség kell ahhoz, hogy valaki ezt "mérgekre fogja". De, mégis hogy a francba gondolod a mérgeket? Beszúrsz egy tűt és kifolyik a kátrány? Vagy ciánkáli? Mégis milyen méreg? És azt te komolyan gondolod, hogy az csak úgy ott lötyög? Szánalom attya.

"És csak azért mert nem értesz egyet valaki álláspontjával (jelen esetben az enyémmel), attól még senki sem sötét..."

Nem azért lesz valaki sötét, mert nem értek vele egyet, hanem azért, ami kijön a száján, vagy a billentyűzetén.

2014. ápr. 21. 03:57
 12/12 anonim ***** válasza:
Updatelek,elkezdtem azt a programo amit ajánlottam,tiszta étkezés+zsírégető tabletta+mozgás, 30nap után már csak a narancsbőröm 10%a van meg.32N
2014. máj. 9. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!