Mit ajánlatok, ha kifolyik a vér a betétemből?
Figyelt kérdés
Tampont használok, de első éjszaka teszek be éjszakait is. Sajnos mikor kifolyik a vérem, a betét szárby oldalára is megy és mindig véres lesz a nadrágom. Most naturella éjszakait vettem és attól lett ilyen. Mit ajánlatok? Mit csináljak?2014. febr. 28. 06:43
1/9 anonim válasza:
A Naturellának nem valami jó a nedvszívó képessége. Always éjszakait vegyél és szoros bugyit.
2/9 anonim válasza:
Én naturellát haszálok és nincs vele semmi problémám az always -tól sajnos viszketek meg mittudom én az a hülye borítás rajta nekem nem jön be valahogy nem bírom!!
3/9 anonim válasza:
Esetleg vami más ezen a kettőn kívül?? Ami szerintetek jobb a naturellánál? Előző voltam!
4/9 anonim válasza:
Ilyen nagyon durva erős vérzésre nyugodtan mehet a tena betét, annál jobb nedvszívó képességű NINCS. Vastag, erős, mindent kibír. Inkontinenciabetét amúgy. Terhesség után is azt ajánlják.
5/9 anonim válasza:
Elég ramatyok ezek a mostani éjszakai betétek. Szerintem használj éjjelre tena betétet, sokkal többet bír.
6/9 anonim válasza:
Always Sensitive, pamut borítású, éjszakai betétje + szoros bugyi.
7/9 anonim válasza:
A naturella egy környezetkímélő 'fos' :) Már elnézést. Azért az árért kapsz sokkal jobbféle műanyag betétet. hogyhogy naturellát vettél?
8/9 anonim válasza:
Pl lehet, hogy nem környezetvédelmi okai voltak, hanem nem szereti a műanyagot...? Én sem bírom elviselni.
9/9 anonim válasza:
ne haragudj, lehet igazad van. De mi miatt nem tetszik..? Szerintem sokkal biztosabb ha vastagabb az anyaga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!