Mi történik, ha túlviszik a terhességet?

Engem július 14-re írtak ki, és augusztus 6-án született meg a fiam. Semmi nem történik. Én felhívtam az orvosomat, és megkérdeztem, hogy most akkor mi legyen, a papír szerint ma szülnék. Erre az orvosom
-Ha megszületik a fia, akkor tájékoztassa, hogy késett..Majd komolyra fordítva a szót azt mondta, hogyha jól érzem magam, nem vagyok levert vagy fáradt akkor pihenjek, majd jön a gyerek amikor jönnie kell.
Augusztus elején újra hívtam, hogy még mindig elvagyok, de nem érzem, hogy szülni kéne. Így megbeszéltük, hogy 8-án bemegyek hozzá, és megvizsgál. De 6-án mentem, mert akkor jött el az idő.

ma 19:21
4 éve volt, de első gyerek, és az orvosom szerint többnyire az első terhességnél szokott lenni elszámolás.
Én jól elvoltam, nem volt semmi bajom, és makk egészséges fiúnak adtam életet. Maga a szülés is 10 perc alatt lezajlott. Tavaly a lányommal voltam terhes, őt is túlhordtam de csak 7 nappal. Akkor is azt mondták, hogy nem kell aggódni.. Nem voltam egyik gyermekemmel sem veszélyeztetett terhes, és végig jól éreztem magam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!