Inzulinrezisztenciám van. Szedek Merckformint (750 mg-osat). Mennyire van esélyem teherbe esni?
A Merckformin mellé 160g-os szénhidrát diétát is kell tartani és mozogni is kell.
Van aki a 3-as kezelés mellett néhány hónap alatt teherbe esik, nekem még nem sikerült. Én majdnem egy éve tartom.
Az IR igazából gyógyítható.
Nyilván nem a hagyományos étrendi ajánlást követve meg gyógyszerrel.. Hiszen ezek a hivatalos ajánlások, sosem az emberek egészségét helyezték előre.
Ha meggyógyulsz, babád is lehet természetesen.
Az IR csak az életmódból adódó betegség. Nem kell nagy varázslás a gyógyuláshoz.
Alapvető Qigong (jobb helyen az embereknél ez benne van az edzésben), ch-szegény táplálkozás, és helyreáll a szervezet!
Igaza van az elsönek kell a 3-as kezelés, a másodiknak nincs iagza a mai állás szerint egyenlöre nem gyóygitható de szinten tartható megfelelő életmoddal. a ch szegény életmód pont nem jó. kell enni ch-t csak nem midnegy mikor mennyit és milyen felszivódásút. A 99%-unk tényleg babás lesz spontán természetes uton a 3-as kezelés hatására.
Elsö! Volt egyéb kivizsgálás? csak ez az ok, most hogy állnak az értékeid, van akinek akár 2 év mire helyre jön attól függ miylen súlyos a hormonzavar. Van ovud???? átjárható vagy? párod rendben van???
első vagyok:
volt enyhe pajzsmirigy alulműködésem, és magas prolaktinszintem, de ezek már rendben vannak. A cukor - inzulin értékeim is már jók.
Párom rendben, átjárhatósági is.
Peteérésem van, most ebben a hónapban rásegítettek egy kicsit Closti-val, meglátjuk mi lesz.
Várjál.. azzal diétázol amivel deklarálják, hogy nem lehet meggyógyulni?
A magyar embernek rossz-döntéshozási hajlama vagy kényszere van?
Leírta a válaszoló, hogy ezzel a móddal nem lehet meggyógyulni.
Nyilván ez csak néhány orvos által kitalált kamu, de ez a hivatalos álláspont.
Viszont van jobb táplálkozásmód és a gyógyszernél hatásosabb kezelés, amikkel ez az anyagcserezavar, hormonzavar meggyógyul. Miért maradsz a primitív, kommersz, idétlen módszernél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!