Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Diane35 gyógyszerről mi a...

Diane35 gyógyszerről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Azért kaptam mert túl magas a tesztoszteron szintem
2009. dec. 11. 18:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Én meg azért kaptam, mert csúnya volt az arcom, meg nagyon erősen véreztem, meg mivel volt barátom, így 2in1. Arcomnak nagyon jót tett, teherbe sem estem, viszont vérzés erős maradt. Ennyit tudok róla mondani neked.
2009. dec. 11. 18:50
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik legerősebb gyógyszer. Nekem pcos-m van az összes velejárójával. Túlsúly, pattanások, szőrösödés + akartam gyógyszert védekezés gyanánt, ezért kaptam. Állítólag ki fogják vonni a forgalomból. Most Cypromixet szedek, aminek ugyanaz a hatóanyaga, csak modernebb és olcsóbb is majdnem 2000Ft-tal. Ha gondolod, legközelebb kérdezz rá a dokidnál. Dianeval 5 naposak voltak a vérzéseim, most a Cyproval 3-4 nap.
2009. dec. 11. 20:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem 3 nap alatt leallitottak mert mellekhatasok voltak.
2009. dec. 13. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!