Miért van az írja azt a terhességi teszt tájékoztatója, hogy 5 percen belül meg kell nézni az eredményt?
Figyelt kérdés
Ma csináltam egy tesztet. Kb 3-4 perc után néztem meg. Mikor először megnéztem akkor csak az egy vonal volt utána megnéztem még egyszer és még mindig az. Utána kezdtem elidegeskedni megnéztem még egyszer és mintha nagyon nagyon halvány rózsaszín foltot láttam volna. Utána még utoljára is megnéztem de megint nem volt rajta.
Most csak bebeszéltem magamnak hogy látok valamit? Vagy pozitív volt csak 5 perc után volt már és eltűnt róla? Egyáltalán eltűnik az eredmény a tesztről? Köszönöm szépen!
2014. febr. 25. 18:44
1/2 A kérdező kommentje:
Miért írja azt*
Ne haragudjatok csak nagyon ideges vagyok.
2014. febr. 25. 18:45
2/2 anonim válasza:
Azért mert utána a teszt beszáradhat és fals vonalak jelenhetnek meg a tesztcsíkon.
Ha öt percen belül nem jelent meg egy második csík, akkor a teszt negatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!