Nagyon zavaró, mit tegyek ellene?
Figyelt kérdés
Nos..igen kellemtlen szagom van odalennt, még nadrágon keresztül is érződik. :S Pedig rendesen megtörlöm a puncim pisilés után, valamikor intim törlőkendővel is, és mosakszom rendesen, és tisztasági betétet is használok. Mégis mitől leeht akkor?
Már nagyon zavaró, h naponta ki kell mosnunk a farmert , amit aznap egy FÉL napot hordtam. És mivel én érzem, gondolom a többiek is..:S Mit terhetnék? Előre is köszi a válaszokat 16L
2009. dec. 11. 13:21
1/5 anonim 

válasza:

Keresd fel a nőgyógyászod mert nem hiszem hogy csak simán ilyen szagod van hanem vmalami fertőzés áll a háttérben.A doki ezt biztosan megmondja és ad valami gyogyszert.
2/5 anonim válasza:
Szerintem is valami fertőzés lehet... Ha még nem kerested fel a nőgyógyászod, tedd meg gyorsan.
3/5 anonim 

válasza:

szerintemis fertőzés.
az intim törlőkendő, és a tisztasági gyakori használata fertőzéseket/gyulladásokat válthat ki az arra hajlamosoknál.
4/5 A kérdező kommentje:
Erre afertőzésre én is gondoltam...már viszonlag régóta tart ez adolog..nőgyógyásznál még sosem voltam, anyumnak meg ezt még enm említettem meg..:S
2009. dec. 11. 14:50
5/5 anonim 

válasza:

Ahogy a többiek is mondták menj nőgyógyászhoz, de ha nincs semmi baj-amit tiszta szívből kívánok-, akkor lehet, hogy csak Neked kellemetlen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!