Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mellékelt hőgörbe normálisnak...

Mellékelt hőgörbe normálisnak számít?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Életem első hőgörbéje. Létezik, hogy mensi után volt peteérésem? Normális szerintetek ez így? :)
2014. febr. 24. 09:26
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Igen. Valóban magas az alaphőm, pedig a TSH-m csak 0,3. Azt mondták az teljesen jó.

Csak két napig volt mensi, de az elég erős és nagyon darabkás volt.

Nem tudom mi van, vagy mi lehet. Késett is 3 napot a mensim, amit nem szokott. Kivételesen nem is volt olyan görcsös.

2014. febr. 27. 08:56
 12/21 A kérdező kommentje:

Most frissítettem, megint emelkedett a hőm:

[link]

2014. febr. 27. 09:06
 13/21 anonim ***** válasza:

A TSH éppen határon belül van, 0,27 alatt már túlműködés lehet. Esetleg pajzsmirigyhormonokat nem néztek (T3, T4)?

Tényleg furcsa görbe, de az is lehet, hogy most van/volt ovud. Csak nem értem, hogy akkor 4 napra miért ment annyira fel...Nem voltál beteg esetleg?

Lehet egy teszt sem ártana, bár ha darabos volt a vérzés, akkor nem hinném, hogy terhes vagy.

2014. febr. 27. 11:34
 14/21 A kérdező kommentje:

Beszéltem egy endokrinológussal, azt mondta már ez is túlműködés.

Nem voltam beteg, bár ma reggel úgy éreztem, mintha kicsit náthás lennék, de el is múlt. Terhes biztos nem vagyok, mert semmi tünetem nincs. :)

2014. febr. 27. 12:02
 15/21 A kérdező kommentje:

Mindenhol ezt olvasom:

[link]

Ennyit arról, hogy mi a normális érték. Eddig nekem mindenki a 0,4 fölöttit mondta normálisnak. :) Majd kisorsolom, hogy kinek kell hinnem. :)

2014. febr. 27. 12:09
 16/21 anonim ***** válasza:
Mindenesetre az alacsony TSH magyarázhatja a magas hőt.
2014. febr. 27. 12:12
 17/21 A kérdező kommentje:

A háziorvosom is ezt mondta, sőt... kikérdezett, és egy csomó kérdésére válaszoltam igennel. Nem is tudtam, hogy ennyi mindent okozhat. Már feltéve, ha attól vannak a tüneteim. Holnap megyek pajzsmirigy-ultrahangra. Utána teljes laborra.

8 hónapja voltam a gégészeten, mert minden nyelésnél csomór érzek a torkomban. Ez a mai napig is fennáll, és néha olyan érzésem van, mintha össze lenne szűkülve a nyelőcsövem. Elzavart, azt mondta a manduláim rendben vannak, a torkom is, gyulladást nem lát. Biztos ideges vagyok. :)

Ezt is megemlítettem a háziorvosomnak, és azonnal nekilátott a bautalónak. :) Érdekes... orvosa válogatja. :)

2014. febr. 27. 12:17
 18/21 A kérdező kommentje:

Így alakul:

[link]

2014. febr. 28. 07:59
 19/21 A kérdező kommentje:

Íme a legfrissebb:

[link]

2014. márc. 7. 13:58
 20/21 anonim ***** válasza:
Na, egész kipofásodott:)
2014. márc. 7. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!