Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Valaki nagyon gyorsan segítsen...

Valaki nagyon gyorsan segítsen! Felfáztam, véreset pisilek, fáj a hasam alja picit forrónak érzem a testem, sírtam úgyfáj! Koliban vagyok, mit csináljak? Valakiii!

Figyelt kérdés
2014. febr. 23. 23:39
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Voltam lent, azt mondta hazivorvoshoz kell holnap mennyek nem mondott semmit
2014. febr. 24. 00:25
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Jesszus! Szoval ha ennel is nagyobb bajod lenne nem hivna orvost..nem csinalna semmit?! Eszmeletlen h milyen emberek vannak! Semmi mas modon nem tudsz elmenni az ugyeletre?
2014. febr. 24. 00:31
 13/21 A kérdező kommentje:
Semmit nem tudok tenni, csak hogy kivarom a holnapot.. Es meg a ket oras utat..
2014. febr. 24. 00:34
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Elég szomorú, hogy nincs senki, aki elvigyen ilyenkor az ügyeletre. :(

De ne félj, túl fogod élni holnapig. Ha van kamillateád, akkor csinálj magadnak egy nagy adagot NAGYON erősre és igyál. Tudom, hogy idegenkedsz az ivástól, hogy ne kelljen pisilni, de csökkenti a gyulladást, kevésbé fog fájni, ha kimossa a hólyagod.

Meg lehet próbálni abból a nagyon erős kamillateából egy langyos rövid ülőfürdőt is csinálni 10 percre. Lavórban vagy ilyesmi, ha van.

2014. febr. 24. 00:40
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Ezen kívül ha van olyan jellegű gyógyszered, mint: Advil, Algoflex, Nurofen (ibuprofen tartalmú fájdalomcsillapítók) akkor most van a megfelelő pillanat, hogy bevegyél egyet. Ezek erős gyulladáscsökkentők is. Szóba jöhet még az Aspirin vagy Cataflam, Diclac, Flector por, Voltaren (diclofenac).
2014. febr. 24. 00:43
 16/21 A kérdező kommentje:

Sajnos se kamilla team, se mas egyeb ulo furdo lehetosegem sincs.

holnapig kibirom, viszont aludni nem tudok. Koszonom a segitseget meg a ronda megfogalmazasert is aki olyan csunyan mondta:s

2014. febr. 24. 00:45
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor vizet igyál. Az ivás az egészben a legfontosabb. Hajrá!
2014. febr. 24. 00:49
 18/21 anonim ***** válasza:
Hogy vagy ?
2014. febr. 24. 06:56
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Annyira jó, hogy a gyk-n 100% hasznosságú válasz az, hogy az ilyen komoly felfázás hetek alatt alakul ki. Ekkora baromságot. Nekem több esetben egy óra leforgása alatt alakult ki minden előzmény nélkül. Volt, hogy ültem bent az egyetemen, kimentem pisilni éreztem, hogy egy kicsit fáj, gondoltam nem lesz semmi gond, egy óra múlva mikor hazaértem már fetrengtem a fájdalomtól, egyedül az ügyeletre sem tudtam menni. Remélem jól van a kérdező. nekem is volt olyan, hogy így kellett kihúznom egy egész napot, hosszabb utazás miatt, tudom, hogy nagyon kemény. Tőzegáfonya kapszula beszerzését pedig nagyon javaslom, én a többszöri felfázások után folyamatosan szedtem napi kétszer és elmúlt szerencsére. Általában visszatérő probléma, úgyhogy nem érdemes folyamatosan antibiotikummal bombázni magad.
2014. febr. 24. 09:51
 20/21 anonim ***** válasza:
54%

Láz esetén bizony hibázott a nevelő, hogy nem vitt orvoshoz! Ha az én gyerekemmel csinálta volna, már gondja lenne! Ugyanis egy vesemedencegyulladás, ha esetleg az van, nem játék!

Egy hólyaghurut tud várni egy éjszakát, a gyógyszer sem hat hamarabb. Itt a láz a döntő. Ha láz van, az már szövődményt jelent.

2014. febr. 24. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!