Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csináljak férjemmel?...

Mit csináljak férjemmel? Valakinek van hasonló tapasztalata?

Figyelt kérdés

14 hetes terhes vagyok és férjem eléggé aggódik. El sem fogjátok hinni milyen primitív dolog miatt. Elég sok dolgot kitalált már , hogy idegesítsen de ez mindenen túltesz.

Sosem szerette a "tőgyes" nőket vagy azokat akiknek nagyobbacska cicikkel áldottak meg. Nekem nagyon pici melleim vannak és neki ez elvileg így tetszik. Ha tévében, strandon vagy bárhol voltak nők akiknek "lógott" vagy nagy volt vagy ilyesmi volt ő egyből fújolt. Na a hiszti tárgya az, hogy a melleim már elkezdtek növögetni és azzal idegesít, hogy ne növesszek nagy melleket mert az neki nem fog tetszeni. Nevetséges, hogy ezt kell hallgatnom amikor elvileg nyugalomra lenne szükségem. Mit csináljak? Vajon majd ha nekem megnagyobbodik az tetszeni fog neki, vagy egyátalán van még ilyen férfi a földön?

2014. febr. 23. 20:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Meg kell neki mondani, hogy ő is akarta ezt a gyereket, tudta mivel jár.
2014. febr. 23. 20:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
És mi lesz a következő? Ha ne adj' isten császárral születik a gyerek, onnantól kezdve nem csak melltartóban kell majd szeretkezned vele, nehogy megundorodjon a "lógó" melledtől, hanem egy pólót is rád erőszakol, nehogy az érzékeny kis lelkét megbántsa egy "csúnya" műtéti heg látványa (ahol mellesleg a gyermeke világra jött)? Ez a fickó nem kerek, amint úgy érzed, hogy már eleged van, és megérett rá a helyzet, ne tétovázz: rúgd ki a francba (már amennyiben nem egy elmebeteggel akarod leélni az életedet).
2014. febr. 23. 21:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Soha sem tudnék csúnyát mondani arra a terhes nőre aki az én gyermekemet várja. Eléggé furcsa ember lehet.
2014. febr. 23. 22:31
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nagyon elszomorító ez az egész. A férjem akihez hozzámentem ezt teszi velem... Fel sem bírom fogni. Hagyjam el? Bújjak egyedülálló anya szerepbe? Mit csináljak vele? Annyira tanácstalan vagyok... Csak arra tudok gondolni, hogy ha én nem hagyom el ő akkor is el fog a "nagy lógó melleim miatt".... Már aludni sem tudok. Állandóan sírhatnékom van és nem hiszem, hogy ez jót tenne...
2014. febr. 23. 23:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Kettes vagyok. Ne haragudj, hogy olyan nyersen fogalmaztam, de sikerült felhúznom magam azon, amit írtál, nem csak a mell probléma miatt, hanem főleg azon, hogy terhes vagy, és olyat kell olvasnom, hogy "Elég sok dolgot kitalált már, hogy idegesítsen de ez mindenen túltesz." Ez mi??? Véletlenül nem az életed legfontosabb időszakát éled, az öröm mellett egy csomó félelemmel, aggódással is, amikor a lehető legjobban szükséged lenne minden érzelmi és egyéb támogatásra? Szerintem, ha ebben a helyzetben valaki nem hogy segítene, hanem üt-vág, annál még egy egyedül álló anya szerep is jobb, és van egy édesanyád is, aki segíthet. Van egy nő ismerősöm, aki 13 évvel ezelőtt hozzáment egy pasihoz, akit igazából nem is szeretett, csak szeretett volna már megállapodni, gyerek, stb. Mindenki látta, hogy nem igazán boldog, pedig nála nem hiszem, hogy a tiedhez hasonló problémák voltak. Többen próbálták lebeszélni (én is, nem véletlenül :) ), de hajthatatlan volt. Az első terhessége alatt kb annyira volt boldog, mint most te, vagy talán egy kicsit kevésbé volt elkeseredve. Azóta született két szép gyerek, ami eddig összetartotta őket. Most tervezik a válást (13 év után), szegény lány, aki régen még egy büszke, kicsit telt, szexis csaj volt, mára már idegroncs, pánikbeteg, stb, a férj is eléggé megroggyant idegileg, egyszerűen felőrölték egymást. Persze minden ember és minden házasság más, nem lehet beskatulyázni, és úgyis te vagy az egyetlen, aki dönthet, de gondoltam, tanulságos lehet a történet. Akárhogy is döntesz őszintén kívánom, hogy megtaláld a boldogságot, és persze jó egészséget neked és a picinek. :)
2014. febr. 24. 00:37
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönjük! Nem szeretnék ilyen sorsra jutni. Mikor összeházasodtunk akkor is annyira rendben volt minden. Nem értem ezt a viselkedést és még nem tudom mi tévő legyek. Nekem sosem volt ott édesapám kiskoromban mivel külföldön dolgozott. Soha nem láttuk és nekem nagyon hiányzott az életemből hisz nem volt apám. Ha belegondolok, hogy a picim is erre a sorsra jut rosszul leszek. Mindig azon gondolkoztam milyen jó lenne ha együtt lenne anyu apu mindenki és normális család lehetnénk. Meg szeretném adni ezt a picinek és én is így szerettem volna élni de így nem fog menni.
2014. febr. 24. 11:00
 7/8 anonim ***** válasza:

Ki szerette volna ezt a gyereket jobban? Közös megegyezés volt, vagy inkább a te kívánságod?

Ettől függetlenül a párod nagyon éretlenül viselkedik és tele van nárcisztikus vonásokkal.

Én kiábrándítanám, hogy bizony az ő teste sem lesz mindig szép, ahogyan öregszik és akkor te is cseréljed őt le egy új pasira, aki fiatalabb?

És megmondanám, hogy a terhesség, az anyaság, az élet ADÁSA jár bizonyos változásokkal mind testileg, mind lelkileg. Mert te bizony szoptatni fogod a picit, mert az anyatejhez minden élőlénynek joga van. Megkérdezném, hogy őt nem anya szülte és nevelte föl? Egyébként ha egy mell alapján dönti el, hogy kit szeret, kihez vonzódik, akkor nagyon komoly és mély gondok vannak vele személyiség szintjén is.

Én tartanék most pár nap mosolyszünetet és megkérném, hogy gondolkodjon el azon, amit csinál és azon, hogy szeretne-e egyáltalán családot, vagy továbbra is csak szexpartnerre vágyik. Fontos, hogy ezt ő döntse el és ne te! Emészgesse a dolgot,és nőljön fel végre! Most már nem csak az ő nárcisztikus igényei számítanak, hanem lesz egy gyereke is, aki bizony komoly rivális lesz.

2014. febr. 24. 13:02
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem tervezett baba volt. :/
2014. febr. 24. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!