Mit csináljak férjemmel? Valakinek van hasonló tapasztalata?
14 hetes terhes vagyok és férjem eléggé aggódik. El sem fogjátok hinni milyen primitív dolog miatt. Elég sok dolgot kitalált már , hogy idegesítsen de ez mindenen túltesz.
Sosem szerette a "tőgyes" nőket vagy azokat akiknek nagyobbacska cicikkel áldottak meg. Nekem nagyon pici melleim vannak és neki ez elvileg így tetszik. Ha tévében, strandon vagy bárhol voltak nők akiknek "lógott" vagy nagy volt vagy ilyesmi volt ő egyből fújolt. Na a hiszti tárgya az, hogy a melleim már elkezdtek növögetni és azzal idegesít, hogy ne növesszek nagy melleket mert az neki nem fog tetszeni. Nevetséges, hogy ezt kell hallgatnom amikor elvileg nyugalomra lenne szükségem. Mit csináljak? Vajon majd ha nekem megnagyobbodik az tetszeni fog neki, vagy egyátalán van még ilyen férfi a földön?
Ki szerette volna ezt a gyereket jobban? Közös megegyezés volt, vagy inkább a te kívánságod?
Ettől függetlenül a párod nagyon éretlenül viselkedik és tele van nárcisztikus vonásokkal.
Én kiábrándítanám, hogy bizony az ő teste sem lesz mindig szép, ahogyan öregszik és akkor te is cseréljed őt le egy új pasira, aki fiatalabb?
És megmondanám, hogy a terhesség, az anyaság, az élet ADÁSA jár bizonyos változásokkal mind testileg, mind lelkileg. Mert te bizony szoptatni fogod a picit, mert az anyatejhez minden élőlénynek joga van. Megkérdezném, hogy őt nem anya szülte és nevelte föl? Egyébként ha egy mell alapján dönti el, hogy kit szeret, kihez vonzódik, akkor nagyon komoly és mély gondok vannak vele személyiség szintjén is.
Én tartanék most pár nap mosolyszünetet és megkérném, hogy gondolkodjon el azon, amit csinál és azon, hogy szeretne-e egyáltalán családot, vagy továbbra is csak szexpartnerre vágyik. Fontos, hogy ezt ő döntse el és ne te! Emészgesse a dolgot,és nőljön fel végre! Most már nem csak az ő nárcisztikus igényei számítanak, hanem lesz egy gyereke is, aki bizony komoly rivális lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!