1/10 anonim válasza:
Kicsit, de ne fogyókúrázz, hanem mozogj sokat! Édességet viszont kevesebbet egyél.
2/10 anonim válasza:
Nem, nem rossz! Ez úgy van ha 140 cm vagy akkor 40 kilónak kel lenned. 3 kiló meg nem számít semmit. Amúgy mindenki más testalkatú. Én 13 éves vagyok 152 cm és sajnos csak 35 kiló. Míndig vékony voltam. :( Az sem jó! Folyton eszek de nem hízom! És ha beteg vagyok nincs hova fogyni. Te le fogysz mondjuk 5 kilót ameddig beteg vagy akkor is 338 kiló vagy. Én meg csak 30:(
3/10 anonim válasza:
Bocs 338-at írtam! Az csak 38:)
4/10 anonim válasza:
tökéletes, még növésben vagy, nehogy elkezdj fogyózni, mert csak ártasz magadnak
5/10 A kérdező kommentje:
Ok köszi a válaszokat még jöhetnek
2014. febr. 23. 15:29
6/10 anonim válasza:
Elég alacsony vagy és a súlyodra oda kellene figyelned,de még fiatal vagy,bíztosan nyúlni fogsz,de jobb lenne ha valami tornára eljárnál.
7/10 anonim válasza:
A 43 kg egy 140 cm magas,ez elég alacsony,de mindössze 11 évesnél sok,mert gondolj bele sok kamasz 18 éves nyom 60 kg-om,167 cm magassággal.Felnőttnél nem lenne sok,de 11 évesnél eléggé sok.Sok mozgás kell,kevés süti,csoki,sok gyümi.Még fiatal vagy és most kell elkezdened egészségesen élni mert most még tudsz az alakodon is változtatni,ha elhanyagolod könnyen szaladnak fel kg és nehéz lesz ezen változtatni később.
Anyukád milyen magas és milyen testalkatú?
8/10 A kérdező kommentje:
Anya 166cm és 65kg
2014. márc. 5. 21:48
9/10 anonim válasza:
Akkor közepes magasságúra fogsz nőni,szóval emiatt nem kell aggódnod,de kezdj el egészségesen élni,mozogni,mert most fog alakulni a tested és ha ezt most elkezded szép kis alakod lehet.
10/10 anonim válasza:
ez hülyeség, barátom majdnem 190 cm, az anyukája pedig 155 cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!