Menstruáció kimaradása esetén mennyi idő után kéne orvoshoz menni?
Figyelt kérdés
23 éves vagyok és biztos hogy nem vagyok terhes. Ti mennyi idő után mentetek vagy mennétek orvoshoz ilyen esetben? Van valamilyen ajánlott idő vagy hasonlók? Mit gondoltok erről, valamilyen tanácsot tudnátok adni?2014. febr. 23. 02:37
1/9 anonim válasza:
Ha nincs egyéb panaszod, akkor max. 2 hetet várnék.
2/9 anonim válasza:
Ha rendszeresen menstruálsz, nem lehetsz terhes, akkor 3 hónap után ajánlott elmenni.
3/9 anonim válasza:
A három hónap jó válasznak tűnik.
4/9 anonim válasza:
3 hónap?? Én 1 kimaradt menzeszt még tolerálnék, de ha látnám, hogy a második is kimarad, akkor húznék orvoshoz, mint a vadlibák.
5/9 anonim válasza:
Ha a második is kimarad, akkor már én is elmennék orvoshoz.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Volt egy időszakom, amikor kimaradozott, de 1-1,5 hónapnál többet nem késett. akkor nem találtak semmit,se hormonális,se szervi bajt. Az utóbbi 1 évben még úgy ahogy rendszeres volt,de most 2 hónapja volt az előző. Szerintem várok még egy kicsit és útnak indulok :)
2014. febr. 23. 19:00
7/9 A kérdező kommentje:
:(
2014. febr. 23. 19:01
8/9 anonim válasza:
Kedves kérdező nekem is ugyen ez a bajom! Feltételezem, hogy az engem ért stressz miatt, de eddig ilyen nálam nem fordult elő. Te hogy vagy?
9/9 A kérdező kommentje:
Nekem ma megoldódott ez a gond. :)
Egyébként én is elég stresszes voltam manapság,és nem sokat mozogtam.
Remélem neked is helyreáll.
2014. febr. 25. 00:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!