Hogy lehet hogy 7 év után újra megjöjjön a menstruáció?
Figyelt kérdés
2014. febr. 22. 22:52
1/8 anonim válasza:
Hogy lehet hogy 7 évig nem menstruáltál?
2/8 A kérdező kommentje:
Nem én hanem egyik ismerősöm már 50 felett van asszem és már 7 éve elmulott de most megint megjött és gondoltam mégérdelkődöm hogy lehet ez.
2014. febr. 22. 23:02
3/8 anonim válasza:
Nem sokat tudok a menopauzáról, de szerintem ilyen nem lehetséges. Ha már leállt a hormonműködés, akkor az áll... Nem lehet, hogy valami durva nőgyógyászati baja van, ne adj isten?
4/8 anonim válasza:
az nem menzesz.
a méhnyakrák egyik első tünetét írtad le,uh irány a nődoki.
5/8 anonim válasza:
Menjen orvoshoz, az nem menzesz.
6/8 anonim válasza:
57%.
Ne beszélj már butaságokat!
Édesanyámnál is így volt és még kb 1 évig menstruált.
7/8 anonim válasza:
Micsoda???? méhnyakrák tünete????
normális vagy?
Teljesen normális dolog ez olykor, nekem is van rokonom akinél visszatért a mensi, igaz rendszertelenül - ritkábban - még 1-2 évig.
8/8 anonim válasza:
Lehet, hogy visszatért, de azért el kell menni nőgyógyászhoz, mert lehet másnak a tünete is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!